Tiivi Areena Tykylevits Lukkorengas Mystic Purppurasapatti

Lukkorengas


Lukkorengas Nivalasta soittaa 60-80-luvun rock´n roll -covereita. Lukkorenkaassa soittavat Seppo Ainasoja (basso), Hannu Hartikainen (kitara), Ari-Pekka Savikko (kitara), Veli-Matti Savikko (rummut) ja Pasi Niemi (laulu). Lisää tietoa Lukkorenkaasta löydät Facebookin Lukkorengas -sivulta.

 
Lukkorengas

Pasi Niemi


laulu

Pasi "Pastori" Niemi syntyi Keravalla ja pikkupoikana palasi vanhempiensa mukana Reisjärvelle heidän synnyinseudulleen..nyt reilut 10 vuotta asustellut perheineen Nivalassa ja työskentelee ohjelmoijana Ylivieskalaisessa yrityksessä Camtronic Oy:ssä,sielläkin kohta 10 vuotta takana..Kuntoa yrittää kohottaa Nautiluksessa aina kun "pääsee" sohvalta ylös..!!

Lukkorenkaan solistina 2008 syksystä lähtien kun Hannu kysyi koelaulusessioon..ja sillä tiellä ollaan..näin ollen Kalajokilaakson musiikkiopiston opinnot jääneet vähemmälle..tykkää laulaa iskelmästä rokkiin ja kaikkea siltä väliltä ja on tainnut tuo innostus tarttua myös omiin poikiin..ja vaimoon.


Pasi Niemi - Lukkorenkaan laulusolisti

MOTTO: Nyt ei ainakaan KUUKAUTEEN.. :)

Hannu ”Härski” Hartikainen


Kitara

Härski on Lukkorenkaan perustajajäsen. Työpaikan, mainostoimisto AltAvantin käytävän toisella puolella piti työtuolia vakuutustarkastajana vuosia sitten  toiminut Löytynojan Tatu. Istuivat veljet silloin tällöin alas ja juttelivat ja soittelivatkin, jos oli instrumentti sattumoisin jommalla kummalla mukana. Ensimmäiselle yhteiselle keikalle miehet menivät jo muutaman päivän kuluttua. Siitä ei paljon juttua liiku. Nimi Lukkorengas syntyi Tatun ja oluttuopin vuorovaikutuksella eikä sitä ole tarpeellista vaihtaa. Nimi on hyvä. Siinä on liittoa elämän ja koneiden kesken.

Mutta Härskistä siis. Soittaa kitaraa ja laulaa joskus, jos sattuu huvittamaan. Monesti ei huvita. Ajaa Harrikkaa ja se huvittaa aina, muttei koneista mitään ymmärrä. Ja se huvittaa monia.


Hartikainen

MOTTO:
Kyllä toista voi kehua eikä se ole itseltä pois.

Seppo Vapaaherra Ainasoja


Basso

Paukuttanut bassoa vähäisen  ikänsä.
Teinibändin nimi oli Complicated, jossa Seppo soitteli omatekoisella bassolla Mäyrän Jussin, Kinnusen Paavon ja Pyyn Matin kanssa. Työikään päästyään Seppo sai vihdoin hankittua unelmabassonsa, aidon amerikkalaisen Fender Jazz-basson. Tämä kitaroiden huippuyksilö on jyrissyt jo yli 30 vuotta ja aina vaan paranee.  Myytävänä se ei ole. Ehkä vaihto uuteen omakotitaloon tulisi kyseeseen tai ainakin harkittavaksi.

Humppa-valssi-tango –linjaa Seppo soitteli Aura ja Lakeuden Pojat-orkesterissa tanssilavoilla useita vuosia Stenrothin Auran Ja Tapion, Perkkiön Tapion ja Kotson kanssa, mutta Rock and Rollin palo pysyi ja kypsyi sielussa. Sepon yrittäjäuran aikana Fender lepäili kotelossaan sängyn alla, mutta oli heti virittämättä valmis Lukkorenkaan mukaan Hannun pyytäessä.Seppo Ainasoja, Lukkorenkaan basisti

Motto: Antaa sormien viedä !

Ari-Pekka Savikko


Kitara

Ari-Pekka Savikko, se orkesterin toinen kitaristi, jolle jostain ihmeen syystä on siunaantunut lempinimeksi Albert, diggailee jotain ihmeen Järvistä (???). A-P on orkesterin Savikoista se, joka osaa OIKEASTI soittaa väärinkin ilman nuotteja (Hartikainen tarvitsee siihenkin nuotit!). A-P on soittanut murrosiässä myös Punk-orkesterissa. A-P on harrastanut kaikenlaisten soittopelien kiusaamista jo ammoisista ajoista lähtien ja haaveillut jo pikkupennusta rock-kitaristin urasta.

A-P päätyi ihan vahingossa, ilman omaa syytään, Lukkorenkaaseen soittamaan toista viulua n. 5 vuotta sitten, myös koesoiton kautta. Koesoitttosessiossa Hannu oitis näki piilevän ( piilee vieläkin), nuoren (?) lahjakkuuden, ja tällä tiellä ollaan vieläkin. Ja koska jollakin on elettävä, tämä ikuinen oikeustieteilijä elättää itseään toimimalla jo kymmenettä vuotta Paakinahon Liikenteellä ajomestarina Nivalassa.

A-P Savikko
Motto: " jos ei hyvällä, niin..."

Vesa-Matti Savikko


Rummut

Vesku – lempinimeltään päällikkö – on kitaristin poika ja orkesterin Savikoista se, joka osaa OIKEASTI soittaa.Vesku on harrastanut rumpujen hakkaamista 7-vuotiaasta asti. Tällöin hankittiin ensimmäinen pieni setti, kun perheessä huomattiin pojan takovan musiikin tahtiin kaikkea mahdollista, mitä käteen sattui. Vesku soittaa tälläkin hetkellä useammassa kokoonpanossa, mm. trash-metallia paahtavassa Kruseyer-yhtyeessä.

Vesku sai kiinnityksen Lukkorenkaaseen syksyllä 2008, jolloin hän suoritti ihan oikean koesoiton. Koesoiton jälkeen Härski oli vakuuttunut Veskun sopivuudesta Lukkorenkaan porukkaan, vaikka ikää taisi olla vain 14 vee.

Vesku opiskelee tällä hetkellä Nivalan lukiossa toista vuottaan ja yrittää epätoivoisesti saada koulunkäynnin aikataulut sopimaan soittoharrastuksen aikatauluihin. Vai oliko se päinvastoin???

Lukkorenkaan keikoilla Vesku yleensä jyskyttää tupla-basareilla vaihtelevan soolo-osuuden, saaden aikaan yleensä jonkin sortin kaaosta. Varmasti orkesterin vaatimattomin ja hiljaisin mies. Ei pidä metakkaa itsestään, muuten kuin lavalla. Mutta sitä sitten riittääkin.

Veli-Matti Savikko

Visa "Vippe" Vilkuna


Turvamies

Pituus: melkein kaksi metriä
Painoa: reilusti
Mielenlaatu: turvaava ja rauhoittava
Yleissivistys: sivistynyt ja sivistävä
Maailmankatsomus: katsonut maailmaa melkein joka puolelta enimmäkseen moottoripyörän satulasta käsin
Ennakkoluuloton: ostanut työreissulla Kiinasta itselleen Harrikan

Visa Vilkuna